Pompwagen

Koop uw nieuwe pompwagen eenvoudig online in de webshop van Pallet Plaza. Bekijk ons assortiment goedkope palletwagen van A-merken als Crown of Jungheinrich.

  • Spoedlevering mogelijk tegen meerprijs
  • € 45,- transportkosten per palletwagen
  • Eenvoudig afrekenen via iDEAL of PayPal

 

Pompwagen kopen

Bestel eenvoudig in de webshop van Pallet Plaza. De standaard levertijd voor de producten van het merk Plaza is twee werkdagen. Wanneer u de palletwagen eerder nodig heeft, kunt u kiezen voor een spoedlevering. Wij rekenen wel een toeslag voor deze service; lees hier meer over bij bestellen en betalen. U kunt u uw bestelling eenvoudig afrekenen via iDEAL, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. De aangegeven levertijd gaat in zodra het bedrag op onze rekening staat. Bij betaling via bankoverschrijving kan de levering dus langer duren.

Waar moet u op letten bij de aankoop van een pompwagen?

Bij de aankoop van een pompwagen spelen diverse zaken een rol: het laadvermogen, de bediening en natuurlijk de prijs. U moet wat de prijs betreft vooral rekening houden met uw budget en het beoogde doel van de pompwagen. De andere twee verschillen lichten we hieronder graag even toe.

Het laadvermogen

Een van de belangrijkste aspecten van een palletwagen of een pompwagen is het laadvermogen. Hou bij het aanschaffen van de pompwagen rekening met het gewicht van de te vervoeren producten. Een pompwagen tot 2500 kilo vervoeren. Pallet Plaza verkoopt pompwagens met een laadvermogen van maximaal:

  • 2500 kilo
  • 2000 kilo
  • 1800 kilo
  • 1500 kilo
  • 1300 kilo
  • 1000 kilo

Daarnaast verkopen we heftafels en werktafels met een laadvermogen van 300, 250 of 200 kilo.

De bediening en de besturing

De bediening en de besturing van een palletwagen kan met de hand of elektrisch. Een handbediening en besturing is goedkoper dan de elektrische variant. De elektrische palletwagens zorgen daarentegen weer voor een lastenverlichting voor u of uw personeel waardoor het werkproces beter voldoet aan de geldende Arbo-richtlijnen.

Elektrische palletwagen

Zoals de naam al doet vermoeden is de elektrische palletwagen volledig elektrisch. Dit houdt in dat de hefboom elektrisch bediend wordt en dat de palletwagen voorzien is van een rijmotor. De elektrische palletwagens worden voornamelijk als meeloopuitvoering ingezet. De bestuurder loopt dan mee met de palletwagen. De wagens zijn ook beschikbaar in meerij-uitvoeringen met een vast staplatform. Deze palletwagens worden vaak alleen ingezet bij grote distributiecentra.

Handpalletwagen

De handpalletwagen is de meest voorkomende palletwagen. De palletwagen wordt met de hand bediend via het pompmechanisme. Door deze handmatige bediening is de handpalletwagen de meest voordelige palletwagen. Vooral voor het verplaatsen van goederen over korte afstanden en bij minder zware pallets is een handpalletwagen ideaal.

Schaarhefwagen

De schaarhefwagen is ideaal voor situaties waarin een pallet ergonomisch getild moet worden. Door twee geschaarde hefbomen wordt met deze palletwagen een platform omhoog getild. Het verhogen en verlagen gebeurt via een handmatige bediening.

Handstapelaar

De handstapelaar is een palletwagen met een hefmast. Deze palletwagen wordt voornamelijk gebruikt om pallets na het verplaatsen op elkaar te stapelen of om materialen in en uit stellingen te halen. Ook kan de handstapelaar gebruikt worden voor het inladen van de pallets in bijvoorbeeld een vrachtwagen.

Vragen over onze palletwagens

Wilt u meer weten over een van onze producten? Neem gerust contact op met de klantenservice via 036 7604 262of info@palletplaza.nl. Op werkdagen kunt u ons bereiken van 8:00 tot 16:30 uur.

Pallethandel Pallet Plaza B.V.

Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 7604 262
Rekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060