Pallet inkoop

Oude pallets ingekocht tegen een eerlijke prijs

Snel uw oude pallets verkopen tegen de beste prijs bij Pallet Plaza. Wij kopen alle soorten gebruikte pallets in: houten pallets, kunststof pallets, europallets of CP pallets.

Benieuwd wat uw oude pallets waard zijn? Vul het prijsformulier in, voeg foto’s toe van de pallets en ontvang binnen 1 werkdag een bod.

U kunt dat per mail of WhatsApp doen vul het volgende in:

  • Welke afmeting
  • Hoeveel stuks
  • Welke plaats bent u gevestigd
  • Hefttruck aanwezig
  • Eventueel een foto van de partij

U kunt ook direct sturen via WhatsApp 06-27206348 stuur AUB foto mee 

Let op we halen op vanaf 100 stuks, U dient dan wel genoeg ruimte te hebben voor een grote vrachtwagen en er moet een heftruck / laad dok aanwezig zijn. 

Brengen bij ons op locatie in Almere kan vanaf 10 stuks. Dit kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09.00u en 16.00u. En op woensdag en vrijdag tussen 09.00u en 11.30u. 

Vraag een prijsopgave aan

Wat is uw oude pallet waard?

Wat een gebruikte pallet waard is, hangt sterk af van de staat van de pallet. Pallets die wij direct door kunnen verkopen in onze webshop, zijn uiteraard meer waard dan pallets die wij moeten repareren. Om te bepalen hoeveel uw pallets waard zijn, is het nodig om een taxatie uit te voeren. Vul het contactformulier in en voeg hier enkele foto’s bij van de pallets. Wij brengen dan binnen een werkdag een prijsopgave uit.

Bepaal de waarde van uw pallets

Ingekochte pallets hergebruikt

Na de pallet inkoop van Pallet Plaza worden de gebruikte pallets gecontroleerd en waar nodig gerepareerd in onze eigen palletfabriek. We maken op basis van de conditie van de pallet een onderscheid tussen A-kwaliteit en B-kwaliteit pallets. Na de controle en reparatie worden de gebruikte pallets verkocht via onze webshop.

Pallet inkoop bij onbruikbare pallets

Wij kopen ook pallets die niet meer aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Deze pallets zijn vaak niet meer bruikbaar voor de opslag of het vervoer van producten. Deze onbruikbare pallets eindigen bij een recyclingbedrijf en worden zo op duurzame wijze verwerkt tot andere producten, bijvoorbeeld als strooisellaag in de land- en tuinbouw, in stallen en slaapplaatsen van dieren, als bodemverrijkende stoffen of als houtvezelpallet.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Gebruikte pallets zijn vaak prima opnieuw in te zetten. Laat ons uw oude pallets inkopen en draag op deze manier bij aan een beter milieu. Uw gebruikte pallet krijgt een nieuwe bestemming en wordt opnieuw ingezet. Hierdoor hoeven er minder nieuwe pallets geproduceerd te worden en worden er minder bomen gekapt. De verkoop van uw gebruikte pallets draagt dus bij aan de MVO-doelstellingen van uw bedrijf.

Pallet inkoop door Pallet Plaza

Pallet Plaza BV heeft meer dan 25 jaar ervaring in de palletindustrie en pallet inkoop. Samen met een moederbedrijf achter ons zijn wij een gerenommeerde speler op de Nederlandse markt. Door onze eigen palletfabriek kunnen wij de productie en reparatie van pallets in eigen beheer houden. Hiermee garanderen we dat onze nieuwe pallets en gebruikte pallets van hoge kwaliteit zijn. De pallets die wij van u inkopen, komen dus goed terecht.

Bepaal de waarde van uw pallets

Laat de waarde bepalen van uw oude pallets. Vul onderstaand contactformulier in en wij brengen binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave uit.

De ingevulde informatie wordt slechts eenmaal gebruikt voor het bod op uw oude pallets. Wij zullen uw gegevens nooit aan derden verstrekken.