Bestellen en Betalen

Bestellen en betalen bij Pallet Plaza gaat gemakkelijk en snel. Zoek de gewenste producten en selecteer het gewenste aantal. Plaats de bestelling vervolgens naar winkelwagen. Daar ziet u uw bestelling en de kosten, daarna gaat u naar kassa geef uw naam en afleveradres aan of, indien u reeds ingeschreven bent, log in en sla deze stap over. Selecteer tenslotte de wijze van betalen en bevestig de bestelling.

LEVERTIJD

De standaard levertijd is 3 werkdagen. Spoedlevering binnen 1 werkdag (24 uur) is ook mogelijk – tegen een toeslag. De aangegeven levertijden worden berekend vanaf het moment dat de betaling van de bestelling op onze bankrekening is bijgeschreven. Voor sommige producten geldt een afwijkende levertijd, dit staat bij het betreffende product vermeld.

VERZENDKOSTEN

Alle getoonde verkoopprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend op basis van het specifieke laadvolume van de producten en de afleverlocatie.

Kunt u aangeven of u over een heftruck of laaddock beschikt zodat wij het juiste transport kunnen inschakelen. Uiteraard kunnen wij ook kleinere bestellingen bij u afleveren zonder heftruck of laaddock.

Transportkosten beginnen bij  €8,75 voor bijvoorbeeld een doos en voor pallets begint bij  €49,50 voor 1 palletplaats. Naarmate meer producten gekocht worden, worden de transportkosten per product lager: bij eenheden van volle vrachtwagens zijn de transportkosten per product gemiddeld het laagst.

Als u producten bestelt en doorgaat naar afrekenen, ziet u voordat de bestelling definitief is geplaatst precies wat de verzendkosten voor de bestelling zijn. Transportkosten kunnen variëren door de tijd, onder meer als gevolg van schommelingen in brandstofprijzen.

BETALEN

Betalen op onze web shop kan direct met IDEAL, PayPal, creditcard of met overschrijving. Bij overschrijving worden de goederen pas verzonden als de betaling binnen is.