Omsnoeringsband voor omsnoeren en wikkelen

Eenvoudig omsnoeringsbanden en andere omsnoer- en wikkelproducten kopen in de webshop van Pallet Plaza. Naast omsnoeringsbanden verkopen wij onder andere handspanners, krimpfolie en complete omsnoeringssets om het transporteren van producten en goederen gemakkelijk te maken.

  • Meer dan alleen pallets
  • Veilig en direct betalen via iDEAL, PayPal, creditcard of bankoverschrijving

Omsnoeringsbanden kopen

Producten om uw goederen of producten veilig te vervoeren koopt u gemakkelijk in de webshop van Pallet Plaza. Wij hebben diverse producten in ons assortiment waarmee u de veiligheid van uw goederen tijdens het transporteren kunt garanderen. Naast diverse omsnoeringsbanden met verschillende afmetingen, kunt u ook een complete omsnoeringsset aanschaffen. Hiermee kunt u direct aan de slag.

Verschillende omsnoer- en wikkelproducten

Omsnoeringsband

Omsnoeringsband PP zwart 16mm

Een omsnoeringsband is zeer geschikt om de veiligheid van producten tijdens transport te waarborgen. Omsnoeringsbanden van Pallet Plaza zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk.

Bekijk alle omsnoeringsbanden:

Krimpfolie

Masterline krimpfolie polyolefine

Krimpfolie wordt gebruikt voor het sealen en verpakken van levensmiddelen en industriële producten. Krimpfolie is geschikt voor diverse machines en apparaten, waaronder de Masterline 650R krimpfoliemachine.

Handspanner voor omsnoeringsband

Handspanner voor omsnoeringsband

De handspanner is een handig apparaat voor het bevestigen van de omsnoeringsband. De bediening van de handspanner verloopt via een hefboom met een eenrichtingslager en gesp voor het vastzetten.

Omsnoeringsset en omsnoeringsapparaat

Complete omsnoeringsset universal polyester band breedte 16mm

De omsnoeringsset is gemaakt voor veelvuldig gebruik van omsnoeringsbanden en bevat een spanapparaat, een draagbare bandafroller, een polyester omsnoeringsband en metalen sluithulzen.

Daarnaast verkopen wij ook het omsnoeringsapparaat van Masterline met 2 verwisselbare accu’s en een praktische handgreep.

Bekijk alle omsnoeringssets:

Stretchfolie

Handstretchfolie 500mm x 300m transparant

Handstretchfolie wordt, zoals de naam al aangeeft, met de hand gebruikt. Geschikt voor het snel en eenvoudig beschermen van pallets en producten. Handstretchfolie kan zonder apparaat of machine worden gebruikt.

Bekijk alle soorten handstretchfolie:

Metalen gespen

Metalen gesp 16mm 1000st.

Metalen gespen worden gebruikt voor het vastzetten van goederen op een pallet. De metalen gespen worden doorgaans gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Levering is per doos van 1000 stuks.

Bekijk alle metalen gespen:

Meer informatie over omsnoeringsbanden

Voor meer informatie over omsnoeren en wikkelen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 036 760 4262 of info@palletplaza.nl. Wij zijn doordeweeks bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur.

Pallethandel Pallet Plaza B.V.

Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 760 4262
Rekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060