Kunststof palletboxen

Kunststof palletboxen (palletcontainers), ofwel een opslagbox en pallet ineen voor opslag en transport van “bulk” goederen, materialen, voedingsmiddelen en bolgewassen. Palletboxen kunnen met behulp van een pompwagen (palletwagen) of een vorkheftruck gemakkelijk worden “gelift”, verplaatst en worden weggezet.

Deze grootvolumebakken hebben een veilig stapelbaar ontwerp en zijn vervaardigd uit één stuk duurzaam en slagvast HDPE kunststof. Kenmerkend taai en slijtvast bij temperaturen van -40°C tot +80°C.

Het Polyethyleen HDPE materiaal is Uv-bestendig, waterafstotend en makkelijk te reinigen. Hierdoor ook zeer geschikt in gebruik voor buitenopslag bij veranderende weersomstandigheden. Het materiaal kan uiteindelijk ook zeer goed worden gerecycled.

Assortiment kunststof palletboxen

Bij Pallet Plaza hebben wij een uitgebreid assortiment voordelige kunststof palletboxen.
In onze webshop vindt u zowel nieuwe palletboxen en gebruikte palletboxen in diverse soorten en maten.

  • Gesloten palletboxen (vloeistofdicht) met of zonder klep in zijkant
  • Open palletboxen (geperforeerd) met of zonder klep in zijkant
  • Inklapbare palletboxen (vouwbaar) zowel in gesloten als open variant
  • Het onderstel in keuze variërend met poten of juist met sledes
  • Losse palletdeksels

Als mogelijk alternatief kunt u ook bij ons terecht voor opzetframes, gitterboxen en palletkratten. Modulair, slijtvast en van duurzame kwaliteit.  Voor meer informatie treft u onder deze link een selectie aan klassieke Gitterboxen, Philips Kratten (MP-boxen) en Pallet-Opzetframes.

Bekijk de resultaten van ons actuele online aanbod hieronder en klik op het gewenste artikel voor meer informatie. Onderaan deze pagina vindt u een meer uitgebreide omschrijving over de verschillende soorten, gebruikte materialen en geschiktheid per type vorm van opslag.

Toont alle 20 resultaten

Kunststof Palletbox 80x120x76cm Gesloten 4 voet

155.50188.16 inc. BTW

Bekijken
Kunststof Palletbox 80x120x76cm Gesloten met Klep 4 Voet

145.09175.56 inc. BTW

Bekijken
Kunststof Palletbox 100x120x58 cm Gesloten 4 voet

114.51138.55 inc. BTW

Bekijken
Kunststof Palletbox 100x120x76cm Gesloten 4 Voet

157.82190.97 inc. BTW

Bekijken
Kunststof Palletbox 100x120x76cm Gesloten 3 Sleeplatten

172.80209.09 inc. BTW

Bekijken
Kunststof Palletbox 100x120x76cm Gesloten met Klep 4 Voet

215.00260.14 inc. BTW

Bekijken
Kunststof Palletbox 100x120x76 cm Open 3 Sleeplatten
169,00 204,49 inc. BTW
Bekijken
Kunststof Palletbox Inklapbaar 100x120x80cm Opvouwbaar Open Groen

159.95193.54 inc. BTW

Bekijken
Kunststof Palletbox Inklapbaar 100x120x100cm Opvouwbaar Open Groen

169.95205.63 inc. BTW

Bekijken
Kunststof Palletbox Open 113x113x58cm Foodgrade
Op aanvraag
Offerte
Kunststof Palletbox Open 113x113x63cm Foodgrade
Op aanvraag
Offerte
Kunststof Palletbox Open 113x113x76cm Foodgrade
Op aanvraag
Offerte
Kunststof Palletbox Open 60x80x74cm Foodgrade
Op aanvraag
Offerte
Kunststof Palletbox Open 80x120x41cm Foodgrade
Op aanvraag
Offerte
Kunststof Palletbox Open 60x80x41cm (HDPE) met Houteffect Foodgrade
Op aanvraag
Offerte
Kunststof Palletbox Open 60x80x41cm Foodgrade
Op aanvraag
Offerte
Kunststof palletbox deksel 100x120cm
44,95 54,39 inc. BTW
Bekijken
Kunststof palletbox deksel 80x120cm
Op aanvraag
Bekijken
Kunststof Palletbox 100x120x58 cm Open 4 voet

112.51136.13 inc. BTW

Kunststof Palletbox 100x120x76cm Gesloten 2 Sleeplatten
174,00 210,54 inc. BTW

Verschillende soorten kunststof palletboxen

De stevige kunststof opslagboxen worden voornamelijk gebruikt als opslagcontainer en transportbok voor levensmiddelen en chemische producten. Daarnaast worden de palletboxen van kunststof ook gebruikt als stapelbare opslagcontainer voor documenten of diverse soorten materialen. Alle boxen zijn voorzien van een extra dikke bodem en kunt u ze stapelen tot maximaal acht hoog.

Ons assortiment kunststof palletboxen bestaan uit de klassieke, gesloten of een geperforeerde variant, met of zonder klep, inklapbaar en zelfs opvouwbaar met een open of gesloten constructie.

Voedselveilige Palletboxen, hygiëne (HDPE)

Vrijwel alle palletboxen zijn gemaakt van polyethyleen met een hoge dichtheid (HDPE). Deze hygiëne kunststoffen worden het meeste gebruikt in de voedingsindustrie omdat deze een poriënvrije structuur hebben, onderhoudsvriendelijk zijn en goed bestand tegen chemische producten en reinigingsmiddelen. Het materiaal is Uv-bestendig, temperatuur bestendig van -40°C tot +80°C, waterafstotend, hygiënisch en makkelijk te reinigen.

Ruimtebesparende en veelzijdige opslagboxen

Met een slim ontwerp dat stapelbaarheid mogelijk maakt, besparen onze kunststof palletboxen kostbare opslagruimte in uw magazijn of distributiecentrum. Bovendien zijn ze veelzijdig inzetbaar voor diverse toepassingen, van landbouw en voedselverwerking tot industriële opslag.

Palletkratten met optimale luchtstroom

Dankzij het geperforeerde ontwerp van onze palletboxen wordt een optimale luchtstroom mogelijk gemaakt, wat essentieel is voor de opslag van verse producten, zoals groenten, fruit en bloemen. Deze verbeterde ventilatie helpt ook bij het voorkomen van schimmelvorming en het behoud van de kwaliteit van uw goederen gedurende het hele logistieke proces.

Circulaire economie

De palletbakken zijn gemaakt van recyclebare kunststoffen en bovendien uiterst duurzaam waardoor ze keer op keer kunnen worden hergebruikt. Wanneer dan toch het einde van de levensduur is bereikt kunnen deze kunststoffen volledig worden gerecycled. Het recyclen kan zonder grondstoffen te verspillen en de restanten kunnen worden hergebruikt voor nieuwe producten. Zo kunnen we samen bijdragen aan een circulaire economie.

Gebruikte kunststof palletboxen kopen

Kunststof palletboxen zijn een solide oplossing voor het veilig opslaan van grote volumes aan goederen, materialen en voedselwaren. In onze webshop kunt u al heel voordelig een palletbox kopen en zelfs extra voordelig wanneer een gebruikte versie volstaat met het beoogde doel waarvoor u de palletbox wilt gaan gebruiken.

Kunststof palletboxen worden vaak gebruikt omdat ze vloeistofdicht zijn, weinig ruimte innemen en over een hoog opslagvolume beschikken. Houd er rekening mee dat wanneer u kiest voor een gebruikte palletbox, wij helaas geen garantie op waterdichtheid kunnen bieden. Ze zijn immers gebruikt.

Uiteraard testen wij de gebruikte boxen uitvoerig op functionaliteit en mogelijke gebreken. Als criterium stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit bij het inkopen van mogelijk gebruikte goederen.

Bekijk hier ons actuele aanbod gebruikte palletboxen.

Vloeistofdichte kunststof palletboxen kopen, optioneel met klep

De gesloten hygiënische kunststof palletboxen zijn vloeistofdicht en uitermate geschikt voor het transport van levensmiddelen, alsmede het opslaan van documenten of diverse materialen. De standaard uitvoering bigbox heeft vier poten, ook bieden wij de versie aan met drie sleeplatten. De gesloten  en beschikbaar in drie maten:

100x120x76cm (4 poten) | 100x120x76cm (3 sleeplatten) 100x120x58cm (4 poten) | 80x120x76cm (4 poten)

De gesloten hygiënische palletbox van kunststof met klep is voorzien van een scharnierende klep bovenaan, in de zijkant en heeft een gesloten constructie. De vloeistof dichte kunststof boxen met klep bestelt u in de maten 100x120x76cm en 80x120x76cm.

Kunststof EcoPlaza palletbox open (geperforeerd)

Onder deze kop introduceren wij graag onze nieuwe Foodgrade hygiëne AGF-palletboxen in diverse afmetingen met een open structuur voor optimale luchtcirculatie.  Deze zijn speciaal ontworpen voor de AGF industrie, oftewel; aardappelen, groenten en fruitteelt, een sector waar de regelgeving rondom hygiëne en voedselveiligheid een prominente rol speelt.

Onze "Agri" opslagboxen zijn gemaakt van polyethyleen met een hoge dichtheid (HDPE), zijn duurzaam in gebruik, slagvast en uiteindelijk ook weer goed te recyclen.  Met specifieke afmetingen zijn deze boxen zeer geschikt voor opslagdoeleinden binnen de Agrarische industrie en tuinbouw. (groente- en fruitteelt, aardappelen, bloembollen etc.) Uiteraard ook geschikt voor het opslaan van andere producten, restafval of materialen.

De geperforeerde kunststof palletboxen met een open structuur zijn zeer geschikt voor het vervoeren van voedselwaren door de eigenschap van een goede luchtcirculatie. Deze zogenoemde "Ecoplaza" agri-boxen zijn leverbaar met een afmetingen variërend van een halve pallet formaat, euroformaat maar ook diverse afmetingen veelal gebruikt binnen deze industrie. Denkend hierbij aan afwijkende afmetingen zoals 110x120 en 113x113 met verschillende hoogtes. Standaard leverbaar in de kleuren groen en zwart. Andere kleuren op aanvraag in grotere aantallen mogelijk.

Naast de specifieke Ecoboxen zijn er ook geperforeerde versies leverbaar uit de klassieke lijn in het grijs. Onder andere de gestandaardiseerde blokafmeting  100x120x58cm | 100x120x76cm.

Waarom kunststof palletboxen kopen bij Pallet Plaza?

  • Groot assortiment
  • Direct vanaf de fabriek
  • Selectie aan kwaliteitsproducten
  • Voordelige prijzen, goede service
  • Voorraad

Pallet Plaza is een betrouwbare speler op het gebied van opslag en logistieke middelen.

We stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Onze experts denken graag met u mee over hoe u zo efficiënt mogelijk een product kunt transporteren of opslaat.

Pallet Plaza is groot in kunststof producten met een distributie centrum te Almere van 14.000 m2 en een voorraad van meer dan 100.000 artikelen. Wij kopen direct vanaf de fabriek wat aanzienlijk in prijs kan schelen.

Klantenservice contact Pallet Plaza

Heeft u vragen over uw bestelling of over onze kunststof palletboxen? Ook voor specifieke wensen of mogelijke alternatieven neemt u contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur. U kunt ons per e-mail bereiken via info@palletplaza.nl of via de online chat.

Pallethandel Pallet Plaza B.V.

Draaibrugweg 2
1332 AC  ALMERE
Telefoon: 036 760 4262
Rekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060