Europallets

Op zoek naar Europallets die EPAL-gecertificeerd zijn? Europallets zijn de meestgebruikte pallets in Europa en hebben een afmeting van 80 x 120 centimeter. Bij Pallet Plaza koopt u snel en eenvoudig nieuwe en gebruikte Europallets.

Onze nieuwe Europallets zijn niet alleen EPAL-gecertificeerd, maar ook behandeld volgens de ISPM-15 norm. Gebruikte Europallets zijn verkrijgbaar in eerste keus A-kwaliteit, maar ook in B-kwaliteit voor een goedkoper alternatief.

Nieuwe europallets droog HT ISPM-15
21,25 25,71 inc. BTW
Bekijken
Nieuwe europallets UIC droog HT ISPM-15
18,95 22,93 inc. BTW
Offerte
Nieuwe europallets UIC van vershout
19,95 24,14 inc. BTW
Bekijken
Gebruikte Europallet A keus eerste kwaliteit belasting 1500kg HT
18,95 22,93 inc. BTW
Bekijken
Gebruikte europallet B-keus ruil kwaliteit 1500kg
16,75 20,27 inc. BTW
Bekijken
Tussenlegvel karton 750x1150mm 600st
0,73 0,88 inc. BTW
Bekijken
Kartonnen tussenleggers 80x120cm 1200st
649,95 786,44 inc. BTW
Offerte
Nieuwe loungeset compleet van europallets
215,00 260,15 inc. BTW
Bekijken
Palletbank met zitkussen en rugkussen keuze uit diverse kussens!
165,00 199,65 inc. BTW
Bekijken
Nieuwe loungeset compleet van 7 europallets 2 kussens set
425,00 514,25 inc. BTW
Bekijken
Nieuwe loungeset compleet van 11 europallets met 6 kussens (diverse keuzes)
725,00 877,25 inc. BTW
Bekijken
Pallet verhuur gebruikte europallets B-keus €1,50
1,50 1,82 inc. BTW

Wat is EPAL?

Pallet Plaza levert officiële EPAL-Europallets. EPAL staat voor European Pallet Association. We hebben onder de naam Van Leyen Pallets ook een officiële EPAL-reparatielicentie. EPAL is een keurmerk dat opgezet is om palletformaten te standaardiseren en een vaste hoge kwaliteit te bieden. U herkent deze pallets aan het EPAL-keurmerk op de klossen.

epal
Bron: Nederpal: EPAL National Committee Nederland

Pallets op echtheid testen

Helaas zijn er ook vervalste EPAL-pallets in omloop. Deze pallets zijn niet van de hoge kwaliteit die EPAL garandeert. Bij Pallet Plaza testen we daarom de echtheid van onze pallets. U kunt zelf overigens ook testen of u in het bezit bent van vervalste EPAL-pallets. Kijk hiervoor op de website van Nederpal.

EPAL-Europallet: populairste pallet van Europa

De Europallet is de populairste pallet van Europa. Dit product heeft een standaard afmeting van 80 x 120 centimeter. Nieuwe exemplaren worden van Noord-Europees vurenhout gemaakt. Alle pallets zijn voorzien van het EPAL-keurmerk.

Europallets kopen zonder account

Nieuwe en gebruikte Europallets koopt u eenvoudig online bij Pallet Plaza. Hiervoor hoeft u niet per se een gebruikersaccount aan te maken. U kiest in onze webshop het product en het gewenste aantal EPAL-Europallets. Wanneer u klaar bent met uw bestelling, klikt u rechtsboven op het winkelwagentje. Hier werkt u uw bestelling bij of gaat u door met de afronding ervan.

Vaker Europallets kopen bij Pallet Plaza

Indien u vaker bij Pallet Plaza bestelt, raden we aan om een account aan te maken. U loopt het bestelproces dan namelijk sneller door. Na het inloggen of het invullen van uw gegevens betaalt u eenvoudig via iDEAL, Mister Cash, SOFORT Banking of bankoverschrijving.

Als uw betaling binnen is, verzenden we uw bestelling. Bij spoed leveren we de Europallets tegen een meerprijs nog sneller. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 036 760 4262 of stuur een e-mail naar info@palletplaza.nl.

Soorten EPAL-pallets

Bij pallethandel Pallet Plaza heeft u keuze uit 3 soorten EPAL-Europallets:

Hieronder staan de eigenschappen van de Europallets uitgebreid beschreven om u bij uw keuze te helpen. Heeft u een vraag of wilt u snel advies ontvangen? Stuur onze klantenservice dan een bericht via de chatfunctie rechtsonder op de pagina.

Nieuwe Europallets

De nieuwe pallets uit ons assortiment worden gemaakt van Midden-Europees Vuren. De Europallets zijn EPAL-gecertificeerd, HT-behandeld en voldoen aan de ISPM-15 norm. Dit houdt in dat ze gebruikt kunnen worden door de export buiten Europa en geschikt zijn voor de voedingsindustrie.

Bij Pallet Plaza koopt u heel voordelig en snel uw nieuwe EPAL-pallets. Bij een bestelling vanaf 50 stuks bieden we u ook aantrekkelijke staffelkortingen. Deze korting is afhankelijk van de gekozen Europallet.

Gebruikte Europallets

Pallet Plaza heeft een groot assortiment gebruikte Europallets. Ze worden ingekocht vanuit heel Europa. Ons team controleert de Europallets op gebruiksschade en geeft de pallets een keurmerk voor A-kwaliteit of B-kwaliteit mee.

Indien de EPAL-Europallets kapot zijn, worden ze vakkundig gerepareerd, zodat ze weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Soms komt het voor dat een Europallet echt niet meer te repareren is. Hij wordt dan naar een recyclingbedrijf gebracht, zodat het hout verwerkt kan worden in bijvoorbeeld geperste pallets.

A-kwaliteit

Gebruikte Europallets van A-kwaliteit zijn slechts enkele malen gebruikt. Ze zijn in zeer goede staat en dus zo goed als nieuw.

B-kwaliteit

B-kwaliteit Europallets hebben lichte sporen van gebruik. Het hout is vaak iets verkleurd door eerder gebruik en heeft dus niet de lichte houten uitstraling van een gebruikte A-kwaliteit of nieuwe Europallet. Deze pallets zijn daardoor wel een stuk goedkoper.

EPAL-Europallets huren

Wanneer u tijdelijk 1 of meerdere Europallets nodig heeft, kunt u ze ook huren bij Pallet Plaza. U huurt de EPAL-pallets voor maximaal 3 maanden en betaalt een borg van € 6,00 per pallet. Indien u de pallets binnen 3 maanden zonder schade terugbrengt, krijgt u de volledige borg weer terug.

Europallets huren is niet mogelijk via de webshop. Bel voor een vrijblijvende offerte met onze klantenservice via het telefoonnummer 036 760 4262 of stuur een e-mail naar info@palletplaza.nl.

Europallets verkopen aan Pallet Plaza

Heeft u nog oude EPAL-Europallets liggen en bent u benieuwd hoeveel ze waard zijn? Bij Pallet Plaza kopen we gebruikte Europallets tegen een eerlijke prijs in. Vul op de inkooppagina het prijsformulier in en voeg uw foto’s toe.

Onze experts gaan direct aan de slag om de waarde van uw Europallets te bepalen. U ontvangt binnen 1 werkdag al bericht van ons met een passend bod.

Neem contact op met onze klantenservice

Voor vragen over uw bestelling of over de producten en diensten van ons palletbedrijf belt u onze klantenservice van 8:00 tot 17:00 uur geheel gratis via het telefoonnummer 036 760 4262. Het is ook mogelijk om uw vraag te e-mailen naar info@palletplaza.nl of via de chat te sturen.

Pallethandel Pallet Plaza B.V.

Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 760 4262
Rekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060