Kantelbakken en kiepbakken

Robuuste kantelbakken en kiepbakken kopen vanaf € 349,95 in de webshop van Pallet Plaza. In ons assortiment vindt u zowel kantelbakken die geschikt zijn voor een heftruck als kantelbakken en kiepbakken op wielen waarvan de inhoud varieert van 250 tot 2000 liter.

  • Veilig en snel betalen via iDEAL, creditcard, bankoverschrijving of PayPal
  • Breed assortiment

Kantelbakken en kiepbakken kopen

Bekijk ons uitgebreide assortiment kantelbakken en kiepbakken en klik op het gewenste product voor meer informatie.

Productinformatie kantelbakken

De kantel- en kiepbakken uit ons assortiment zijn geschikt voor het verzamelen en vervoeren van diverse stortgoederen. De bakken zijn uitgerust met een speciaal schaar dumpmechanisme dat zorgt voor een soepele lediging. Het basisframe en de container zijn verbonden door middel van een stevige verbindingsarm die een optimale kanteling garandeert. U ontgrendelt de bak vanaf de bestuurdersstoel van de heftruck via een kabel. Dit is tijdbesparend en zeer veilig.

Voordelen:

  • Geschikt voor alle soorten stortgoederen
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Zeer duurzaam dankzij robuust frame

Kantelbakken voor heftruck


De kantelbakken die geschikt zijn voor gebruik met een heftruck zijn voorzien van een speciaal schaar dumpmechanisme. De bak kantelt gemakkelijk doordat het frame en de container zijn verbonden door een degelijke verbindingsarm.

Bekijk alle kantel- en kiepbakken voor heftrucks:

Kantelbakken op wielen


Onze kantelbakken op wielen zijn extra gemakkelijk te ledigen door de roterende wielen en het handvat dat zich aan de achterzijde bevindt. De kantelbak beschikt over rubberen wielen en is afgewerkt met een poedercoating.

Bekijk alle kantel- en kiepbakken met wielen:

Overige kantelbakken en kiepbakken


Naast kiep- en kantelbakken verkopen wij ook een handige kantelbak onderlosser met een laadvermogen van 1000 kg en een volume van 500 liter.

De schepbak van stevig staal is ontwikkeld voor het verplaatsen van zware massa.

Bekijk overige kantel- en kiepbakken:

Meer informatie over kantelbakken en kiepbakken

Voor vragen of meer informatie over de kantelbakken en kiepbakken uit ons assortiment neemt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur contact met ons op via 036 760 4262. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@palletplaza.nl.

Pallethandel Pallet Plaza B.V.

Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 760 4262
Rekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060