Krimpfoliemachine

Om producten in krimpfolie te verpakken gebruikt u een krimpfoliemachine. Krimpfolie is zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en is onmisbaar bij het drukken van kranten, tijdschriften en ander drukwerk. De machine is ook zeer populair in de levensmiddelenindustrie, bijvoorbeeld bij het verpakken van vlees en kaas. Bij Pallet Plaza kunt u eenvoudig online een halfautomatische krimpfoliemachine kopen, waarbij u van de volgende voordelen profiteert:

  • Breed assortiment
  • Een live chat op onze website voor al uw vragen
  • Keuze uit een uitgebreid assortiment krimpfolie

Aanbod krimpfoliemachines

Krimpfoliemachine Audionpack H25
2.935,00 3.551,35 inc. BTW
Handstretchfolie 300mx500mm zwart

42.9551.97 inc. BTW

Bekijken

Onze krimpfoliemachine: de Masterline 650R

In ons assortiment vindt u de Masterline 650R. Deze machine levert de beste kwaliteit voor professioneel gebruik tegen een scherpe prijs. Door de 10 verschillende seal- en krimpprogramma’s is de Masterline 650R geschikt voor meerdere sectoren, zoals de levensmiddelenindustrie en de grafische sector. De machine is erg gebruiksvriendelijk, mede door het elektronische display en een werkhoogte van 920 mm. Ook is de machine verrijdbaar en daardoor zeer flexibel inzetbaar. De machine sealt de producten en krimpt het folie in één bewerking. Zodoende is het mogelijk om 300 sealings per uur uit te voeren.

Aanbod krimpfolie

Als u een krimpfoliemachine bij Pallet Plaza aanschaft, mag de krimpfolie natuurlijk niet ontbreken. In ons assortiment vindt u diverse formaten Masterline krimpfolie, variërend van 200 tot 600 mm breed. Alle formaten zijn zowel per rol verkrijgbaar als per volle pallet. Het folie heeft een zeer hoge weerstand, uitstekende transparantie en glans en geeft geen chloor af tijdens het snijden. Indien u een bestelling wilt plaatsen, stuurt u een mail naar info@palletplaza.nl met het formaat en het aantal. We zullen dan zo snel mogelijk uw mail beantwoorden. Staat uw gewenste formaat er niet bij? Stuur dan ook een mail of bel naar 036 7604 262.

Andere bandeer- en wikkelmachines

Onze krimpfoliemachine valt bij Pallet Plaza onder de bandeer- en wikkelmachines. Binnen deze categorie hebben we ook nog drie andere typen machines. Deze zijn uiteraard ook tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikbaar in onze webshop.

Rekwikkelmachine

Als u producten, inclusief pallet, stabiel en stevig in folie wilt wikkelen zonder daarbij uw rug te belasten, gebruikt u de rekwikkelmachine. U heeft de keuze uit twee halfautomatische rekwikkelmachines: de Masterline 710P en de Masterline 710S.

Omsnoeringsmachine

Voor het eenvoudig omsnoeren van dozen met verschillende afmetingen gebruikt u een omsnoeringsmachine. Onmisbaar in een transport- en logistiekbedrijf. In ons assortiment heeft u de keuze uit twee modellen: de halfautomatische Masterline 410T en de volautomatische Masterline 410AS.

Mobiel omsnoeringsapparaat

Een mobiel omsnoeringsapparaat vervult dezelfde functie als een omsnoeringsmachine, maar dan in handformaat.  We hebben één Masterline omsnoeringsapparaat in ons assortiment. Dit apparaat is erg makkelijk in gebruik en wordt geleverd met twee accu’s. Deze laden zeer snel op, waardoor uw processen nooit stil hoeven te staan.

Contactgegevens Pallet Plaza

Wilt u meer informatie over onze krimpfoliemachine of heeft u vragen over het bestel- en bezorgproces? We helpen u uiteraard graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 8:00 tot 16:30 uur via 036 7604 262 of via info@palletplaza.nl. Ook hebben we een live chat op de website waarmee we uw vragen direct kunnen beantwoorden.

Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 7604 262
Rekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060