Pallet verhuur

Pallets huren vanaf € 1,50 bij Pallet Plaza. Wij verhuren zowel nieuwe als gebruikte Europallets en Europalletranden tegen een zeer scherp tarief. Het huren van pallets is zeer geschikt als u de pallets voor een kortere periode nodig heeft, voor bijvoorbeeld een verhuizing of evenement. De minimale afname voor het pallet verhuur is 30 stuks. Huur uw pallets via Pallet Plaza en profiteer van de volgende voordelen:

  • Kwalitatief hoogwaardige pallets en palletranden te huur vanaf € 1,50
  • Keuze uit nieuwe en gebruikte Europallets en palletranden
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, overschrijving of PayPal
  • Zelf ophalen of binnen 48 uur thuis geleverd
  • Pallet verhuur in zowel Nederland als België

Pallets huren

Pallet verhuur gebruikte opzetranden €2,00
Op aanvraag
Pallet verhuur gebruikte europallets A-keus €2,00
Op aanvraag
Pallet verhuur gebruikte europallets B-keus €1,50
Op aanvraag
Bekijken

Hoe werkt het huren van pallets via Pallet Plaza?

Huur snel en eenvoudig pallets online via de volgende stappen:

  1. Kies de door u gewenste pallets en vraag een prijsopgave op via info@palletplaza.nl.
  2. Bekijk de toegestuurde prijzen en voorwaarden en geef aan of u akkoord bent.
  3. Na akkoord ontvangt u de factuur met de prijs voor het huren van de pallets.
  4. Betaal de factuur. Na het ontvangen van de betaling geven wij onze transporteur opdracht om de pallets op de gewenste locatie af te leveren. Ophalen in Almere is ook mogelijk.
  5. Geef bij ons aan wanneer de pallets weer opgehaald kunnen worden.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van pallets?

De prijs van pallets of palletranden hangt af van uw keuze. Een B-keus Europallet huurt u al voor € 1,50 en een A-keus pallet voor € 2,00. Het verschil tussen beide pallets is dat B-keus Europallets al een of meerdere keren gebruikt zijn. Ook een palletrand in euroformaat huurt u al voor € 2,00. Het aantal pallets of palletranden dat u huurt heeft geen invloed op de prijs. De huurprijs is exclusief transportkosten.

Wat als de pallets of palletranden kapot gaan of niet retour komen?

Indien de pallets niet retour komen is dit geen enkel probleem. U betaalt vooraf het volledige bedrag, dit is tevens de borg. Als u de pallets besluit te houden komen er dus geen extra kosten bij. Als de pallets schade hebben opgelopen die wij moeten repareren, bijvoorbeeld een gebroken klos of plank, of schroeven die we eruit moeten halen, dan rekenen wij hier € 3,00 voor.

Hoe lang mag ik de pallets en palletranden huren?

Het huurbedrag is geldig voor maximaal 3 maanden. Wilt u de pallets langer huren? Dat is geen probleem, u kunt het huurbedrag gewoon vermenigvuldigen. De maximale huurperiode van de pallets en palletsranden is 6 maanden.

Hoe lang van te voren moet ik de pallets of palletranden huren?

In verband met de betaling en het regelen van de transport moet de aanvraag van verhuur minimaal 5 werkdagen voor de levering aangevraagd worden. Het volledige bedrag moet minimaal 3 werkdagen voor de levering aan Pallet Plaza zijn voldaan. Indien er langer dan 3 werkdagen tussen zit, kunnen wij niet garanderen dat de transporteur zal leveren op de dag waar uw voorkeur naar uit gaat.

Contact met Pallet Plaza

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van pallets en palletranden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 036 7604 262 of een e-mail te sturen naar info@palletplaza.nl. Op werkdagen is onze klantenservice te bereiken van 08:00 tot 16:30 uur.

Pallethandel Pallet Plaza B.V.Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 036 7604 262
E-mail: info@palletplaza.nlRekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060