Krimpfolie

Krimpfolie is een transparant plastic dat vaak wordt gebruikt bij het verpakken van industriële producten. De folie krimpt door verhitting en vormt zich strak rond het product dat u wilt sealen of verpakken. Blikjes en dozen zijn snel en professioneel te verpakken met krimpfolie en levensmiddelen blijven langer vers. Bestel uw krimpfolie online bij Pallet Plaza en profiteer van de volgende voordelen:

  • Breed assortiment
  • Live chat op onze website
  • Keuze uit diverse soorten krimpfolie

Aanbod krimpfolie

Krimpfolie Masterline diverse formaten
Op aanvraag
Bekijken
Handstretchfolie 300mx500mm zwart
51,70 62,56 inc. BTW
Bekijken

Unieke eigenschappen van dit product:

  • Heeft een hoge weerstand
  • Opvallende transparantie en glans
  • Op vele soorten machines te gebruiken
  • Tijdens het lassnijden komt er geen chloor vrij
  • Ideaal om voedingsmiddelen en industriële producten te sealen

De ideale folie

Bij Pallet Plaza in Almere kunt u kiezen uit verschillende formaten Masterline krimpfolie. Of u nu een rol of een pallet nodig heeft, bij ons vindt u wat u zoekt. De weerstand van deze beschermfolie is zeer hoog, waardoor u er goed producten mee kunt sealen. Het krimpfolie is door zijn transparantie en glans geschikt op levensmiddelen op een nette manier te sealen. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen: stuur hiervoor een mail naar info@palletplaza.nl. Noem specifiek het formaat en het aantal rollen. Wij beantwoorden uw mail snel. Zoekt u een speciaal formaat? Stuur een e-mail naar info@palletplaza.nl of bel naar 0800 9999 888.

Milieuvriendelijke krimpfolie

Door te kiezen voor onze folie gaat u voor een milieuvriendelijke variant, want tijdens het lassnijden komt er geen chloor vrij. Bij veel andere soorten folie is dit wel het geval. De krimpfolie is verkrijgbaar bij Pallet Plaza te Almere in diverse dikten en sterkten. Details over de krimpfolie.

Tips bij het sealen

Tijdens het sealen laat u de lucht uit de krimpfolie ontsnappen. Op deze manier ontstaan er geen luchtbellen onder de folie. Dit laatste is essentieel als het gaat om het vers houden van levensmiddelen. Onze krimpfoliemachine is hiervoor ideaal: het apparaat brengt microgaatjes aan in de beschermfolie waardoor de lucht kan ontsnappen.

Contactgegevens Pallet Plaza

Heeft u vragen over onze krimpfolie of het bestel- en bezorgproces? Stel ze gerust, wij staan voor u klaar! Op werkdagen zijn we telefonisch te bereiken van 8:00 tot 16:00 uur op het nummer 0800 9999 888. Een mail stuurt u naar info@palletplaza.nl. Via de live chat op onze website beantwoorden we uw vragen direct.

Pallethandel Pallet Plaza B.V.

Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Telefoon: 0800 9999 888
Rekeningnummer: NL24 INGB 0007070888
KvK-nummer: 62559060